Last projects

Cím: Every Secret Thing
Év: 2014
Műfaj: dráma, krimi
Karakter: Ronnie Fuller
Állapot: Megjelent
IMDB adatlap
 

Cím: The Last of Robin Hood
Év: 2014
Műfaj: dráma, életrajzi
Karakter: Beverly Aadland
Állapot: Megjelent
IMDB adatlap


Cím: Effie Gray
Év: 2014
Műfaj: dráma
Karakter:Euphemia 'Effie' Gray
Állapot: Megjelent
IMDB adatlap
 

 

 
Chat

A szokásos szabályok érvényesek: nincs hirdetés, trágár kifejezések, az oldal és Dakota szidása sem megengedett. Cserét itt kérhetsz.

 
Log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
info

Szerkesztő: becaelle
Téma: Dakota Fanning
Nyitás: 2014. 10. 05.
Előző oldal: ruthie-fan.gp
Css: design-world
Frissek forrása: #1, #2
//princessdakota.gportal.hu/portal/princessdakota/image/gallery/1413615384_40.png
Az oldal nem áll kapcsolatban Dakota Fanninggel, sem a menedzserével, sem bármilyen ismerősével. Az oldal egy rajongói oldal, 99% az én készítésem, ahol forrást használtam, az fel van tüntetve. Ne lopj, mert következményei lesznek!
 

 
thanks
Indulás: 2014-10-05
 

Életrajz

Hannah Dakota Fanning 1994.február 23-án született Conyersben, Georgia államban, Steve és Joy Fanning első gyermekeként. Dakota nagyon intelligens kislány volt, már kétéves korában megtanult olvasni. A következő években elkezdett balettozni. Dakota mindig is színésznő szeretett volna lenni, kiskorában több iskolai előadáson is szerept kapott.
1999-ben megkapta élete legelső szerepét egy Tide mosószerreklámban. Ezt már nagyobb projektek követték. 2000-ben Dakota egy leukémiás kislányt játszott a nagysikerű Vészhelyzet sorozatban. Majd szerepelt az Ally McBeal, CSI sorozatokban is.
Első filmszerepe egy mellékszerep volt a Father Xmas című filmben. 2001-ben Dakota megkapta élete első főszerepét a Nevem Sam-ben. Ekkor már rengeteg rajongója volt Hollywood-ban. 2002-ben szerepelt Steven Spielberg Taken című minisorozatában, valamint a Csapdában című filmben. 2003-ben Brittany Murphy oldalán játszott a Nagydumás kiscsajokban. Aztán a Macska:Le a kalappal c. film következett, aminek szerepét Dakota azért vállalta el, mert a történetet sokszor olvasta könyvben, és megszerette. A tűzben edzett férfi c. filmben Denzel Washington oldalán játszotta Pita Ramos karakterét. Mivel szereti a kihívásokat, ezért elvállalta a Bújócska c. film főszerepét, ahol Robert De Niro lányát alakította. Tom Cruise-zal szerepelt a Világok harcában, ami talán az egyik legismertebb filmje volt akkoriban. 2006-ban Ausztráliában leforgatták a Malac a pácban c. filmet. A következő években olyan filmekben tűnt fel, mint a Coraline és a titkos ajtó (szinkron), Szárnyas teremtmények, Push, A méhek titkos élete. 2009-ben a Stephenie Meyer nagysikerű regénye alapján készült Újholdban alakította Jane Volturit, aki egy vámpír. A The Runaways - Rockercsajok című filmben más oldalát mutatta meg, Kristen Stewart-tal játszotta a főszerepet. 2010-ben szerepelt a Napfogyatkozás cimű filmben, ahol ismét Jane Volturi bőrébe bújt. 2011-ben leérettségizett. 2012-ben is folytatta a munkálatokat, láthattuk az Alkonyat saga befejező részében, a Most jó c. drámábn. A filmek mellett reklámkampányokban is részt vett, Marc Jacobs Oh, Lola parfümkollekcióját népszerűsítette. A jövőben is láthatjuk majd a képernyőn, hiszen rengeteg folyamatban lévő projekten dolgozik.//princessdakota.gportal.hu/portal/princessdakota/image/gallery/1413615384_40.png
Saját fordítás/írás
Utolsó módositás: 2014.10.06.

 

 
Sisters

Csak a legjobbak.//princessdakota.gportal.hu/portal/princessdakota/image/gallery/1413615384_40.png

 
Elite

Cserét a chat-ben kérhetsz! Csak igényes, szép oldalak. 

 
Top

Chatben lehet jelentkezni, mindenki kikerül.

emilia-clarke.gpthe-maze-runner.gp
taylorswift-fansite.gpnikkibella.gpselenagomez-net.gpgraciegold.gp

 
Vote

 

 
TV-benMost jó - Cinemax
december 28. 09:15
 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto